Demanda, oferta, factores de crecimiento, últimas tendencias en alza y pronóstico del mercado de proteína de guisante hasta 2027

Se proyecta que la creciente base de población vegana y la creciente popularidad de las proteínas de origen vegetal aumentarán el crecimiento del mercado de proteína de guisante a una CAGR del 13,9 %.

 

Según el último estudio de mercado sobre  “Mercado global de proteína de guisante hasta 2027: impacto, análisis y pronóstico de COVID-19 por tipo (aislados de proteína de guisante, concentrados de proteína de guisante, proteína de guisante texturizada); forma (seca, líquida); aplicación (suplementos dietéticos, productos de panadería y confitería, alternativas a la carne, bebidas, otros); y geografía,  el mercado se valoró en  US$ 363,1 millones en 2018 y se proyecta que alcance los US$ 1.112,2 millones para 2027; se espera que crezca a una CAGR del 13,9% durante 2019-2027. El informe destaca los factores impulsores clave y también los actores destacados y sus desarrollos en el mercado.

 

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Pea protein is obtained from green and yellow split peas and is mostly used to make protein powder. It often serves as a base in packaged foods like veggie burgers, vegan mayo, and even replaces dairy in some ice creams and milk. Pea protein is an excellent source of iron. It is added in food products such as smoothies and shakes to increase the protein content and is also a great fit for almost all diet since it’s naturally vegan and hypoallergenic. Pea protein contains nine essential amino acids that the human body cannot produce. North America held the largest share of the global pea protein market. Based on type, the global pea protein market has been segmented into pea protein isolates, pea protein concentrates, and textured pea protein. The pea protein isolates segment dominated the global pea protein market in 2018. Pea protein isolate is extracted from yellow peas, which is processed by means of a cold-water filtration method to decrease or eliminate much of the added fiber and starch content that is naturally-occurring within the pea. The resulting powder preserves a nutritional profile containing over 80% protein by volume that is equivalent to a standard whey protein concentrate. Pea protein isolate is rich in Arginine, Glutamine, Leucine, and other essential amino acids. Pea protein Isolate can be used to help enrich many dishes, including bread, pancakes, or muffins. Pea protein bears a good taste, particularly when mixed with one of the natural flavor systems.

 

The rising acceptance of veganism, surging interest in veganism, and innovations in vegan foods has fuelled the demand for plant based products including pea proteins. In a bid to meet the daily protein requirements from plant-based sources, a significant vegan and vegetarian population base has shifted toward pea protein supplements owing to their various health benefits over other plant based proteins. A number of premium pea protein isolate products are marketed as they have lower cholesterol levels, triglyceride levels, and hemoglobin A1C levels as well avert the risks of cardiovascular diseases. Moreover, the health benefits of pea proteins in muscle building and supporting the health of bones, tissues, and muscles has aroused the curiosity of a wider consumer base and contributed toward the popularity of pea proteins. Rising popularity and awareness about pea protein across the globe has considerably augmented the growth of the pea protein market.

 

El COVID-19 comenzó en Wuhan (China) en diciembre de 2019 y desde entonces se ha propagado a un ritmo rápido por todo el mundo. El número de casos de COVID-19 según la OMS es de ~4,81 millones con ~319.000 muertes en todo el mundo. El brote de la pandemia de COVID-19 ha afectado gravemente a la industria de alimentos y bebidas. Los cierres de las empresas de fabricación y procesamiento de alimentos y las interrupciones de la cadena de suministro debido al confinamiento de los países han creado una tensión en los suministros de productos alimenticios y bebidas.  Las ventas de alimentos diarios, incluidos productos de panadería y confitería, alternativas a la carne, bebidas y otros productos esenciales, han aumentado a medida que los consumidores se apresuran a abastecer las despensas. Esto representa una oportunidad importante para los fabricantes de proteína de guisante.

 

A&B Ingredients y Axiom Foods, Inc., Burcon Nutrascience Corporation, Cosucra Groupe Warcoing SA, Gemef Industries, Glanbia Nutritionals, Puris, Roquette Frères, The Green Labs Llc, Yantai Shuangta Food Co., Ltd. se encuentran entre los actores bien establecidos presentes en el mercado mundial de proteína de guisante.

 

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